Bejelentés


Jobbik-Alattyán Magyarország a Magyaroké !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Az MTI szándékosan elhallgatta a Jobbik üzenetét

A legsötétebb diktatúrákat idéző eszközöket vet be a Jobbik ellen a média a kampányban, azonban ez a hozzáállás az új erő munkáját alakulásától kezdve végigkíséri. Októberben, a Jobbik számára sikeres EP-választást követően például az MTI utasítása alapján csak akkor adtak hírt egy megemlékezésről, ha balhé van, "egyébként egy szót sem". A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezen az olaszliszkai rendezvényen egy cigányok által meggyilkolt emberre emlékezett, és felhívta a figyelmet arra, hogy a cigánybűnözés jelensége létezik Magyarországon. Azonban a média számára ez a családok mindennapjait megnyomorító jelenség nem "hírértékű", csupán a balhé, a Jobbik lejáratása a cél. A Jobbik várja minden, magát demokratikusnak tartó párt véleményét az MTI-s cenzúrával kapcsolatban, valamint kérjük a távirati irodát, nevezze meg a felelőst, és hozza nyilvánosságra a vele szemben foganatosított szankciókat. Dúró Dóra a Jobbik szóvivője

Jobbik március 15-i nagygyűlés

A zord idő ellenére is több tízezer ember gyűlt össze a Jobbik március 15-i nagygyűlésén 15.00: Pörzse Sándor köszöntötte a több tízezres tömeget, amely az egész Belvárost megrengető "Szebb Jövőt" köszöntéssel viszonozta üdvözlését. A forradalom már elkezdődött, és április 25-e után megindulhat a szabadságharc is - szögezte le a Barikád főszerkesztője. 15.30: Morvai Krisztina, a Jobbik államfő jelöltje a 12 pont felolvasásával kezdte beszédét, és leszögezte: a márciusi fiatalok minden követelése máig aktuális. 15.50: Színpadon a Kormorán együttes. Koltay Gergely és zenésztársai Petőfi Sándor csodálatos versének, a Harangok dalának megzenésített változatát adják elő. 16.22: Pörzse Sándor bejelentette: a félvihatalos becslések szerint az MSZP rendezvényén 1500, a Fideszén 14.000, míg a Jobbik nagygyűlésén 50 ezer ember gyűlt össze.
   
áttköltöztünkIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!